dr Grzegorz Russak- film instruktażowy "Dzik"

Dostawa: 3 dni

25.00 PLN
Film szkoleniowy Akademii Tradycyjnej Kuchni Polskiej zawiera dokładny, profesjonalny opis czynności związanych z obrabianiem dzika od pozyskania zwierza do pakowania, który obejmuje:
- patroszenie
- bielenie
- porcjowanie
- przechowywanie
Szkolenie jest prowadzone przez specjalistę doktora nauk rolniczych, lekarza weterynarii, znawcę polskiej kuchni zwłaszcza myśliwskiej dr Grzegorza Russaka. Akademia Tradycyjnej Kuchni Polskiej to szkoła utworzona przez pasjonatów zdrowej, tradycyjnej kuchni polskiej i kresowej.
Pomysłodawcą i mentorem szkoły jest dr Grzegorz Russak. Ideą przewodnią jest propagowanie wyrobu własnych kiełbas i wędlin według tradycyjnych receptur, pozbawionych chemii. W ramach naszej aktywności powstają liczne filmy instruktażowe, a także odbywają się szkolenia w siedzibie Akademii w Osadzie Karbówko www.osadakarbowko.pl . Szkolenia dedykowane są dla restauratorów, smakoszy polskiej kuchni i myśliwych.