Nadziewarka ręczna pozioma 10kg

Dostawa: 3 dni

1365.00 PLN

Ręczna maszynka - nadziewarka jest idealnym urządzeniem do produkcji wędlin, przeznaczonym do małych masarni, sklepów mięsnych i gospodarstw domowych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów po szynkową w zależności od wielkości użytego lejka.

Mocna i stabilna napełniarka do wędlin - stołowa.
- pojemnik do farszu wykonany jest ze stali nierdzewnej. Wszystkie elementy nadziewarek, które mają bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są z surowców posiadających stosowne certyfikaty.
- pojemność 10kg
- komplet zawiera 3 różne lejki o średnicy 10,20,30 mm
- 2 prędkości- nadziewarka wyposażona jest w przekładnię umożliwiającą zmianę prędkości obrotów tłoka. Gwarantuje to łatwiejsze napełnianie kiełbas ( wolne obroty) i wyciągnięcie tłoka na koniec pracy ( szybkie obroty).
- zaopatrzona w specjalne, umieszczone z przodu otwory odpowietrzające, które umożliwiają odpowietrzanie bez używania zaworów w tłoku.

Skorzystaj z porad naszego technologa żywności 601-628-969