Osłonka białkowa jasna

Czas dostawy 100
64.00
Cechy osłonek białkowych:
  1. naturalny wygląd,
  2. nadają wspaniały kolor wędzenia,
  3. przepuszczają czynniki smakowe i zapachowe,
  4. przepuszczalne dla dymu i pary wodnej,
  5. wydajne w procesie produkcji,
  6. nadają się do nadrukowania,
  7. wytrzymałe przy napełnianiu i klipsowaniu.

Sposób użycia osłonek białkowych:

Aplikacja osłonek jest 5-etapowa: namaczanie, napełnianie, klipsowanie/wiązanie, obróbka termiczna, schładzanie. 

Szczegółowe informacje dotyczące poszczególnych etapów obróbki prezentowany jest tutaj.

Przydatność do spożycia:

Osłonki tradycyjne posiadają 18 miesięczny okres przydatności do zastosowania od daty produkcji.

Cena za 100 mb.

Udostępnij

Nasza najnowsza kolekcja

Brak produktów

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów