Osłonka do parówek

Czas dostawy 7 dni
23.30

Zastosowanie: Jest doskonałym opakowaniem dla kiełbasek spożywanych wraz z osłonką.Osłonkę kolagenową stosuje się do produkcji cienkich kiełbas, takich jak: parówki, frankfurterki i kabanosy. Doskonale zastępuje jelito naturalne. 

Właściwości: Jest to osłonka o małej średnicy, przepuszczalna dla dymu i pary wodnej. Nadaje matowy, naturalny wygląd. Gotowe wędliny w osłonce kolagenowej charakteryzują się doskonałymi walorami smakowymi oraz naturalnym wyglądem, zbliżonym do wyrobów produkowanych w naturalne jelita baranie. Idealnie przylega do farszu. Łatwostrawna, elastyczna i wytrzymała. Opakowanie jednostkowe zawiera 30,2 metra. Osłonka pakowana jest w formie ruloników widocznych na zdjęciu. Średnica 21 mm.

Sposób użycia: Nie wymaga moczenia przed procesem produkcyjnym. Do użycia bezpośrednio po wyjęciu  z opakowania.

Udostępnij

Nasza najnowsza kolekcja

Brak produktów

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów