Wieprzowina - kuchnia na co dzień i od święta

Dostawa: 3 dni

35.00 PLN

Wieprzowina to nie tylko pieczony czy duszony kotlet schabowy. Można z niej przygotowywać zarówno urozmaicone dania codzienne, jak i wyjątkowe potrawy na szczególne okazje.

Anne Ridder jest autorytetem w dziedzinie potraw z wieprzowiny. Dzieli się z czytelnikiem wiedzą i doświadczeniem krok po kroku zdradzając tajniki swojej kuchni.

W książce znajdziecie 130 tradycyjnych przepisów i nowych wypróbowanych pomysłów. Dowiecie się jak wybrać mięso, przygotować je: obsmażać, piec, smażyć, gotować, dusić, tak by nie nie utraciło nic ze swojego aromatu. W jaki sposób najlepiej łączyć je z warzywami, aby wzbogacić jego smak. Czas na wieprzowinę tradycyjnie i nowocześnie, na co dzień i od święta!